Priser

Vi garanterar ett konkurrenskraftigt pris i förhållande till kvalitetskraven. Vår mångåriga erfarenhet, moderna utrustning och omfattande sakkunskap gör det enkelt för oss att möta alla typer av uppdrag till attraktiva priser. Vi utför själva våra jobb utan dyra mellanhänder.

Leveranstiden för små uppdrag är normalt ca 5 arbetsdagar. Större uppdrag får ännu bättre priser och leveranstiden avtalas särskilt. Beställning och bekräftelse av leveransvillkoren, särskilt vid expressleverans mot tillägg, ska göras skriftligen. Leveransvillkor vid större och annat än enstaka uppdrag regleras i ett uppdrags- eller serviceavtal.
Under fliken Kontakt kan du skicka en text i valfritt filformat för prisförslag som i sig inte är bindande för dig. Förskottsbetalning från privatpersoner är ett generellt krav.
Jämför gärna vårt prisförslag med andra leverantörers, men jämför - för din egen skull - även kvalifikationer och ansvarsförhållanden.

Observera att fr o m 1 juni 2013 kommer Utrikesdepartementets juridiska expedition, enligt cirkulär från UD, att endast legalisera översättningar från svenska till främmande språk, utfärdade och undertecknade av en auktoriserad translator. Andra översättningar, bestyrkta av notarius publicus, kommer inte att legaliseras av juridiska expeditionen.